Θρησκευτικές εκδρομές, Εκδρομές Μοναστήρια Ελλάδος Προσκυνηματικές Εκδρομές – Ορθόδοξη Ελλάδα και Εξωτερικό Προσκυνηματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο

Θρησκευτικές εκδρομές

RikaTravel

Η Ελλάδα μας είναι ευλογημένη χωρά και μέσα της είναι η ορθόδοξη χριστιανική πίστη.
Η ρίζες της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι βασισμένες στον Χριστιανισμό σε οποίο μέρος και να βρεθείς . Όπου και να σταθείς παντού βρίσκεται ο Θεός .
Όλα τα μέρη της Ελλάδας κρύβουν από μια ιστορία του Χριστιανισμού.
Ελάτε να γνωρίσουμε την πλούσια αύτη κληρονομία της Ελλάδας μας και να ταξιδέψουμε παρέα μέσα από τις άρτια οργανωμένες εκδρομές μας στα άγια αυτά μέρη που τόση σημασία για όλους μας.

Παναγίας Ευαγγελίστριας Τήνου Υπεραγία Θεοτόκε, μεγάλη Μητέρα

είναι ορθόδοξος ναός της Τήνου που λειτουργεί επίσης ως φιλανθρωπικό και κοινωφελές ίδρυμα το οποίο διοικείται από επιτροπή με πρόεδρο τον εκάστοτε Μητροπολίτη Σύρου Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου


To περιβόλι της Παναγίας Άγιον Όρος

Το Άγιον Όρος, αποτελεί την κιβωτό της Ορθοδοξίας. Περιλαμβάνει είκοσι Ιερές μονές και άλλα μοναστικά ιδρύματα όπως σκήτες, κελιά και καθίσματα.
Είναι σήμερα η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη μοναστική πολιτεία της Ορθόδοξης ανατολής με μακραίωνη παράδοση. Κοιτίδα και λίκνο της Ορθοδοξίας. Εδώ χτυπάει η καρδιά της Ορθοδοξίας για ολόκληρη την Οικουμένη.

 
 
 
 

Θρησκευτικές εκδρομές, Εκδρομές Μοναστήρια Ελλάδος

Προσκυνηματικές Εκδρομές

Αγία Παρασκευή η Οσιομάρτυς

Η Αγία Παρασκευή γεννήθηκε στη Ρώμη στα χρόνια του αυτοκράτορα Αντωνίνου (138 – 160 μ.Χ.).
Στα Τέμπη ένας ειδωλολάτρης άρχοντας την υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια, τα οποία υπέμεινε καρτερικά, για να τελειωθεί με δια αποκεφαλισμού θάνατο.

 
 
 
 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Θάσος 4 ήμερη Εκδρομή
Βαπτιστήριο Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας –
Ο Όσιος πατήρ Παΐσιος
Άγιος Παΐσιος: Ο ταφος του Πάτερ Παίσιου βρίσκεται στην Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου βρίσκεται στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Η Σουρωτή βρίσκεται 28 περίπου χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, όχι μακριά από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει την πόλη με την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο.


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Rikatravel μαζί σας απο το 1959

Twitter
Instagram