Rika Travel Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Rika Travel Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Από τη στιγμή της άφιξης έως την αναχώρησή σας διασφαλίζουμε για εσάς υπέροχες διακοπές.

Η Σκύρος είναι το μεγαλύτερο νησί του νησιωτικού συμπλέγματος των Σποράδων με έκταση γύρω στα 210 τετραγωνικά χιλιόμετρα και περιβάλλεται από πολλά νησάκια, όπως η Σκυροπούλα, το Σαρακηνό, το Πλατύ, τα Μυρμηγκονήσια, τα Βρυκολακονήσια κ.ά
Χαρακτηριστικό της Σκύρου είναι οι έντονες αντιθέσεις ανάμεσα στο πευκόφυτο βόρειο μέρος και στο βραχώδες νότιο μέρος.
Ο πρώτος οικισμός που αντικρίζει ο επισκέπτης φτάνοντας στη Σκύρο είναι το λιμάνι της Λιναριάς. Στα Ανατολικά είναι η πρωτεύουσα του νησιού η Χώρα ή Σκύρος που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού Κάστρου και του Βυζαντινού Μοναστηριού Αϊ – Γιώργη. Η είσοδος του κάστρου διακοσμείται με ένα μαρμάρινο λιοντάρι-δράκο.

Αφήστε το πάνω μας

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα διασφαλίσουμε για εσάς υπέροχες διακοπές. Είτε για να κλείσετε τραπέζι είτε για να βρείτε μια διαδρομή, αφήστε το πανω μας. Θα είμαστε στη διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια για ο,τιδήποτε χρειαστείτε ώστε να περάσετε το χρόνο σας στο νησί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, μόλις φτάσετε θα σας προμηθεύσουμε με χάρτη της Σκύρου και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πού να πάτε, τί να δείτε, πού να κολυμπήσετε, πού να φάτε και τί.


 

Rika Travel Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Skyros – Κορυφαία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια για διακοπές
Παντα με την ασφαλεια και την ποιοτητα της RikaTravel

Κατά την άφιξή σας..

Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες μας θα βρουν στα καταλύματα εμφιαλωμένα νερά κι ένα καλάθι καλωσορίσματος με ελληνικό καφέ, ζάχαρη, βούτυρο, σκυριανό μέλι, φρυγανιές και χυμό.


Η Σκύρος

είναι από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Οι Σποράδες είναι ένα μαγευτικό σύνολο νησιών στα νερά του Αιγαίου που αποτελούν ιδανικό προορισμό

Παραλίες της Σκυρου

Η Σκύρος έχει δεκάδες παραλίες διασκορπισμένες γύρω από το νησί.
Τα Μαγαζιά – Μώλος είναι η πιο γνωστή παραλία της Σκύρου. Είναι αμμώδης, με μήκος περίπου 2 χλμ. και πολλά beach bars.
Beach bars θα βρείτε επίσης στις Αχερούνες, στην κυρα-Παναγιά, στον Πεύκο και στα Γυρίσματα ενω ο Αγ.Πέτρος, η Αγαλίπα και η Καρεφλού είναι ανάμεσα στις πιο άγριες και μη οργανωμένες παραλίες.

 
 
 
 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Καταλύματα 3 ατόμων δίπλα στην παραλία της Καλαμίτσας

3 επισκέπτες (1 διπλό και 1 μονό ή 3 μονά κρεβάτια)
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα, μπαλκόνι
Τα καταλύματα βρίσκονται πολύ κοντά στην παραλία της Καλαμίτσας.
Τα ΜΑΡΙΑΝΝΑ είναι ιδανικά για παρέες/οικογένειες 3 ατόμων και για μεγάλες παρέες, έως 9 ατόμων

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο φύλακας του νησιού ο Άγιος Γεώργιος, είναι χτισμένος ψηλά, στο κάστρο του χωριού, το 906 από τον Νικηφόρο Φωκά και τον Ιωάννη Τσιμισκή. Διαθέτει σπάνιες αγιογραφίες και καταπληκτική θέα. Άλλες εκκλησίες που αξίζει να επισκεφθείτε είναι η Παναγία, ο Αγ. Αρτέμης, ο Αϊ Νικόλας.
Από τη Λιναριά ξεκινούν καΐκια που κάνουν εκδρομές στο νότιο μέρος του νησιού που δεν είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Μπορείτε να επισκεφτείτε τις σπηλιές, αλλά και να κάνετε μπάνιο στην πεντακάθαρη παραλία του νησιού Σαρακηνού.
Στη Σκύρο μπορείτε επίσης να δείτε τα περίφημα σκυριανά αλογάκια μοναδικά στον κόσμο. Υπάρχει δημοτικό ιπποδρόμιο στους Ασπούς, όπου μπορείτε να τα ιππεύσετε. Διαδρομές με τα σκυριανά αλογάκια γίνονται και στο πευκοδάσος προς την Ατσίτσα.
Επισκεφτείτε επίσης: το Αρχαιολογικό Μουσείο Σκύρου όπου εκτίθενται ευρήματα από αρχαιολογικές θέσεις στο νησί και χρονολογούνται από τα την πρωτοελλαδική περίοδο έως τα ρωμαϊκά χρόνια. Την πλατεία του Brooke με θέα στα Μαγαζιά.
Το Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς που φιλοξενεί αντικείμενα της παραδοσιακής και σύγχρονης λαϊκής τέχνης της Σκύρου. Τα Αρχαία Λατομεία, στα Πουριά, που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της ακτής απέναντι από τα Βρυκολακονήσια.
Γνωστές παραλίες: Μαγαζιά, Γυρίσματα, Άγιος Πέτρος, Θεοτόκος, Παλαμάρι, Κυρά Παναγιά, Πεύκος, Αχερούνες, Καλαμίτσα, Κολυμπάδα, Ρένες.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Rikatravel μαζί σας απο το 1959

Twitter
Instagram