• Εκδρομές στο εξωτερικό
    • Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού
    • Εκδρομές Χριστουγέννων
    • Εκδρομές Πρωτοχρονιάς
    • Αεροπορικές Εκδρομές
    • Πάσχα στο Εξωτερικό 2026
    • Εκδρομές Εξωτερικού 28ης Οκτωβρίου
  • Εκδρομές στην Ελλάδα
    • Μονοήμερες Εκδρομές
    • Εκδρομές στην Ελλάδα
    • Ιαματικός Τουρισμός
    • Καλοκαιρινές Εκδρομές
    • Χριστούγεννα στην Ελλάδα 2026
    • Πρωτoχρονιά στην Ελλάδα 2026
    • Πάσχα στην Ελλάδα 2026
  • Επικοινωνία
  • INFOS
    • Τρόποι Πληρωμής
    • Όροι Συμμετοχής
  • Εκδρομές στο εξωτερικό
    • Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού
    • Εκδρομές Χριστουγέννων
    • Εκδρομές Πρωτοχρονιάς
    • Αεροπορικές Εκδρομές
    • Πάσχα στο Εξωτερικό 2026
    • Εκδρομές Εξωτερικού 28ης Οκτωβρίου
  • Εκδρομές στην Ελλάδα
    • Μονοήμερες Εκδρομές
    • Εκδρομές στην Ελλάδα
    • Ιαματικός Τουρισμός
    • Καλοκαιρινές Εκδρομές
    • Χριστούγεννα στην Ελλάδα 2026
    • Πρωτoχρονιά στην Ελλάδα 2026
    • Πάσχα στην Ελλάδα 2026
  • Επικοινωνία
  • INFOS
    • Τρόποι Πληρωμής
    • Όροι Συμμετοχής

ρικα τραβελ επικοινωνία, επικοινωνία ρικα τραβελ

Κρατήσεις / Πληροφορίες :

Αθήνα
Φιλελλήνων 3, Πλατεία Συντάγματος, 10557
Τηλέφωνο: 210 3218129, 210 3250170- 1
Fax: 210 3218163
Ε-mail: info@rikatravel.gr

Ταξίδια στο Εξωτερικό

Εκδρομές στην Ελλάδα







Αθήνα
Φιλελλήνων 3, Πλατεία Συντάγματος, 10557
Τηλέφωνο: 210 3218129, 210 3250170- 1
Fax: 210 3218163
Ε-mail: info@rikatravel.gr

RIKATRAVEL
Ονειρεμένα ταξίδια και πακέτα διακοπών
σε όλο τον κόσμο με την εγγύηση
της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής μας
Οικογενειακής επιχείρησης.Μαζι σας απο το 1959

38 Comments

Μαρια Τσαγκαρακη
18 Απριλίου, 2023 at 8:29 πμ
Reply

καλημερα
Ηθελα να σας ευχαριστησω για το ωραιο 4ημερο που περασα στην κεφαλονια.
Ηταν το πρωτο ταξιδι μου με το πρακτορειο σας…και εμεινα απολυτα ευχαριστημενη.
Το ξενοδοχειο ηταν αριστο οπως και το προσωπικο του ευγενικο και εξυπηρετικο.
ο οδηγος k.Γιωργος ..ηρεμη δυναμη…
Η ξεναγος κ. Σταμω ηταν καταπληκτικη. πολυ εξυπηρετικη…. φιλικη…αμεση… παντα διαθεσιμη σε οτι χρειαζομασταν
Επισης αψογη στην διαχειρηση καποιων παραπονων,
εριχνε τους τονους με ευγενεια αξιοθαυμαστη..
θα χαρω να ξανα οργανωσω επομενο ταξιδι μαζι σας.


Διαμαντοπουλου. Ελισσαβετ
8 Ιουνίου, 2023 at 2:55 μμ
Reply

Εκδρομη Ρουμανιας 3/6. Η κικη μας ηταν πολυ εξυπηρετικη . Ηταν παντα με το χαμογελο.Εκανε τα παντα να μας ευχαριστισει . Ο οδηγος ηταν πολυ σταθερος στην οδηγιση . Σοβαρος μας εκανε να αισθανομαστε ασφαλης. Ευχαριστουμε πολυ!!!! Το ξενοδοχειο στη Ρουμανια ηταν τελειο !!’


Σαπουντζακη Αικατερίνη
2 Σεπτεμβρίου, 2023 at 7:24 μμ
Reply

Γειά σας ονομάζομαι Σαπουντζακη Αικατερίνη και σήμερα γυρίσαμε με τον άντρα μου από τις Δαλματικες Ακτές που το ταξίδι έγινε 27 Αυγούστου και γυρίσαμε σήμερα 2 Σεπτεμβρίου. Ήτανε ένα ταξίδι απίστευτο φανταστικό σε όλες τις χώρες που γυρίσαμε. Έχω να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια για το γραφείο σας και για την αρχηγό την κυρία Έφη που είναι φοβερή καταπληκτική σαν άνθρωπος πολύ καλή επαγγελματίας πολύ καλή ξεναγός πολύ καλή αρχηγός με απίστευτες γνώσεις.Μονο που την τελευταίο ξενοδοχειο που διανυκτέρευσαμε εχτές 1 Σεπτεμβρίου δεν ήτανε πολύ καλό από θέμα δωματίου. Από θέμα βραδινου και πρωινού ήτανε πολύ καλό. Όλα τα άλλα ξενοδοχεία που μείναμε ήτανε πολύ καλά και τα δωμάτια και τα γεύματα. Επίσης ο οδηγός ο Βύρωνας ήτανε πάρα πολύ καλός στην δουλειά του και πολύ καλός οδηγός.Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό το καταπληκτικό ταξίδι για αυτές τις υπέροχες χώρες που περάσαμε και θα σας ξανά προτιμήσουμε πάλι.


Γιάννης Μυρσιάδης
19 Μαρτίου, 2024 at 8:53 πμ
Reply

Συμμετείχαμε στην τετραήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, τις Απόκριες, μια πάρα πολύ καλή επιλογή που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Το ξενοδοχείο Corfu Palace εξαιρετικό, σε ιδανική θέση, πάνω στη θάλασσα, δίπλα στη Σπιανάδα. Εξαιρετική ήταν και η συνοδός μας κυρία Τούλα. Ευγενική, εξυπηρετική και καταρτισμένη. Σοβαρός και εξυπηρετικός ο οδηγός μας κ. Γιώργος. Γενικά το ευχαριστηθήκαμε και με το παραπάνω. Συνεχίστε έτσι.


Αθανάσιος Κόντος
2 Απριλίου, 2024 at 9:50 πμ
Reply

Η μονοήμερη εκδρομή στην λίμνη Δόξα, στη λίμνη Στυμφαλία, Φενεό Γκούρα κλπ ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη!
Η αρχηγός μας Ντία και ο οδηγός Κώστας ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στα καθήκοντά τους.
Είναι γεγονός ότι όποτε έχω ταξιδέψει με το τουριστικό γραφείο Rika Travel στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! Υποδοχή στο Γραφείο, προσωπικό, πούλμαν, πρόγραμμα, ξενοδοχεία, πρωινό, δείπνο, έξτρα,…
Γενικά από τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τις πολύ καλές τιμές.


Μιχάλης Φιορέντζης
4 Ιουνίου, 2024 at 11:56 πμ
Reply

Κυρία Rika πήγα χθες 02 Ιουνίου με το γραφείο σας στην Αγία Θεοδώρα. Ευχαριστηθήκαμε πολύ, με τη σύζυγό μου. Αυτό για ένα πολύ μεγάλο μέρος οφείλεται και στο ότι έχετε μια καλή, έξυπνη, εύστροφο, πνευματώδη, τετραπέρατη, ευφυή κυρία που μας ενημερώνει. Αυτό το διαμαντάκι σας, με το δικό μου βλέμμα και αξιολόγηση, που αναφέρομαι, έχει το όνομα « κυρία Ντία ». Σας ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω και τις 23 Ιουνίου που έχω δηλώσει συμμετοχή για την εκδρομή της Καππαδοκίας να τύχω της ίδιας εξυπηρέτησης. Και πάλι σας ευχαριστώ. Θα περάσω κάποια στιγμή από το Γραφείο σας, να σας γνωρίσω και από κοντά. Χαϊδάρι 03 Ιουνίου 2024Με Εκτίμηση Μιχάλης Φιορέντζης Ταξίαρχος ε.α


Έλλη Κ.
19 Ιουλίου, 2024 at 8:47 πμ
Reply

Έλαβα μέρος σε οδική εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές, αρχές Ιουλίου. Το πρόγραμμα είχε διαφοροποιηθεί και δεν μας δόθηκε διορθωμένο, παρόλο ότι μας υποσχέθηκαν ότι θα το αποστείλουν στο email μας. Η συνοδός κα. Έφη πολύ εξυπηρετική όπως επίσης και οι οδηγοί μας Αντρέας και Ανέστης, πάντα χαμογελαστοί και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Είμαι της άποψης ότι το πρόγραμμα της εκδρομής είναι πολύ βαρυφορτωμένο. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν κάποιοι προορισμοί να μην είχαν συμπεριληφθεί στην εκδρομή π.χ. Μπούντβα, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι την περίοδο αυτή έχει πολύ ζέστη και τις εκδρομές αυτές τις ακολουθούν συγκεκριμένες ηλικίες (άνω των 45 χρ.).


Μαρινα Τερζη
30 Αυγούστου, 2024 at 1:40 μμ
Reply

Ενδιαφερομαι για οικογενειακη εκδρομη τριων ατομων τα χριστουγεννα στην Ευρωπη.


Roxanne Eleftheriadi
29 Σεπτεμβρίου, 2024 at 5:00 μμ
Reply

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αρχηγό μας,την κα. Ντια. Ήταν υπέροχη,θα μας μείνει αξέχαστη η εκδρομή μας στην Μανη , Είχε όλες τις απαραίτητες γνώσεις .Κατα τη διάρκεια όλης της εκδρομής ήταν απολαυστική ,ευχάριστη .


Ρε δεσποινα
3 Οκτωβρίου, 2024 at 11:13 πμ
Reply

Ένα υπέροχο ταξίδι πραγματοποιήθηκε αυτό στις 29 9 με προορισμούς β β β με αρχιγο την υπέροχη ξεναγό Λίνα κΙ οδηγό τον καταπληκτικό Παναγιώτη σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
31 Οκτωβρίου, 2024 at 1:45 μμ
Reply

26.10-31.10 ΒΟΥΔΑΠΈΣΤΗ.
Όλα υπέροχα.
Εξαιρετική οργάνωση.
Ξενοδοχεία καταπληκτικά.
Η οδηγός μας η Λινα μοναδική.
Πάντα δίπλα μας.
Με γνώσεις, ωραίο λόγο και πάντα κατατοπιστικη σε ο, τι χρειαζόταν να προσέξουμε.
Ο οδηγός μας, ο Θωμάς, υπέροχος, ήρεμος, υπομονετικός.
Ήταν όλα υπέροχα.
Θα ξαναταξιδεψουμε σίγουρα με το πρακτορείο.
Ευχαριστούμε για όλα


ΑΙΤΩΛΙΑ ΒΑΘΗ
9 Δεκεμβρίου, 2024 at 8:53 πμ
Reply

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12/2024
Συμμετείχα στην εξαιρετική μονοήμερη εκδρομή του Γραφείου σας σε Βυτίνα -Δημητσάνα -Μαίναλο -Στεμνίτσα με μια φίλη μου και περάσαμε υπέροχα. Όλα πολύ καλά οργανωμένα από την αρχή έως το τέλος και σας ευχαριστώ πολύ. Στην εκδρομή αυτή είχαμε τη τύχη να έχουμε αρχηγό την κυρία Ντία. Πραγματικά είναι η καλύτερη συνοδός – αρχηγός- ξεναγός που έχω συναντήσει όσα χρόνια ταξιδεύω. Μας υποδέχτηκε το πρωί με ευγένεια και χαμόγελο και με ευγένεια και χαμόγελο προς όλους ήταν κατά τη διάρκεια όλης της εκδρομής. Απαντούσε σε όλους, είχε υπομονή, εξηγούσε, μας ενημέρωνε για το πρόγραμμα, και τα όσα σημαντικά βλέπαμε κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Επίσης, μας πρότεινε τα καλύτερα πραγματικά για το που μπορούμε να φάμε να ψωνίσουμε και τι αξίζει να δούμε σε κάθε περιοχή. Έχει εμπειρία και γνώσεις τις οποίες μας μετέδιδε με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο. Άκουσα πράγματα που δεν είχα ακούσει τόσα χρόνια ενώ είχα περάσει από το ίδιο σημείο. Αισθάνθηκα ότι την ήξερα χρόνια, ήταν πολύ φιλική, ήρεμη, ευχάριστη, ευγενική, κατατοπιστική. Μου άρεσε επίσης πολύ που μας έδινε βασικές πληροφορίες για κάθε περιοχή που θα επισκεπτόμασταν και είναι πολύ σημαντικό ότι φρόντισε να τηρηθεί πιστά το πρόγραμμα της εκδρομής. Δεν στερηθήκαμε τίποτα όμορφο, επισκεφτήκαμε όλα τα μέρη που περιλάμβανε το πρόγραμμα του Γραφείο σας και η εκδρομή τελικά ήταν πάνω και από τις προσδοκίες μας. Πραγματικά θα ήταν μεγάλη η χαρά μου αν και σε επόμενες εκδρομές με το Γραφείο σας είχαμε για αρχηγό την κυρία Ντία. Ευχαριστώ το Γραφείο σας, τον υπομονετικό και καλό οδηγό μας κ. Ηλία και φυσικά την μοναδική κυρία Ντία. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους σας και καλά ταξίδια πάντα. Να είμαστε όλοι καλά να συναντιόμαστε και να απολαμβάνουμε όμορφα ταξίδια με θετικούς και καλούς φίλους.


Ασμάα
7 Ιανουαρίου, 2025 at 2:16 μμ
Reply

Καλησπέρα

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη εκδρομή στα Καλάβρυτα, ο οδηγός Κος Γιώργος η ξεναγός Κα Ντια ήταν άψογη και στην ξενάγηση αλλά και στις λεπτομέρειες της εκδρομής. Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το δώρο που κέρδισα στην κλήρωσα ειλικρινά είμαι πολύ ενθουσιασμένη επειδή θα ξανά πάω με το γραφείο σας άλλη μια υπέροχη εκδρομή.

Ευχαριστώ πολύ
Ασμάα Ταγιέλ


ΚΟΥΛΙΖΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ
3 Μαρτίου, 2025 at 5:50 μμ
Reply

1/03 ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ένα εξαιρετικό 3ημερο φροντισμένο σε όλα του,με εξαιρετική οικοδέσποινα την κα Ανθή επικοινωνιακή επαγγελματία με εμπειρία στη διαχείριση πελατειακού κοινού.
Θα σας προτιμήσουμε στην Κωνσταντινούπολη για Πάσχα και σας ευχαριστούμε !!!!


Κουτρουλη Αντιγόνη
6 Απριλίου, 2025 at 8:18 μμ
Reply

Σήμερα 6 Απριλίου 2025 πήγα στο Καστορειο Λακωνία ςΗταν μια όμορφη καταπληκτική εκδρομή και η σύνοδος μας η Ανθή ήταν υπέροχη όπως και ο Οδηγός μας ο κύριος ΚωσταςΤσανας και η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική πως και όλο το γκρουπ εύχομαι γρήγορα να είμαι σε μια άλλη εκδρομή με όμορφα μέρη


Παναγιώτης
12 Μαΐου, 2025 at 5:59 πμ
Reply

☆☆☆☆ Εκδρομή στο Ναύπλιο 11/5/2025: Υπέροχη οργάνωση και άψογη ξενάγηση από την ξεναγό κα Ανθή! Ευχαριστίες φυσικά και στον οδηγό του πούλμαν!


Παναγιώτης Λ.
12 Μαΐου, 2025 at 5:59 πμ
Reply

☆☆☆☆ Εκδρομή στο Ναύπλιο 11/5/2025: Υπέροχη οργάνωση και άψογη ξενάγηση από την ξεναγό κα Ανθή! Ευχαριστίες φυσικά και στον οδηγό του πούλμαν!


Κικη Σηφακακη
16 Ιουνίου, 2025 at 10:34 πμ
Reply

Χθες βράδυ γυρίσαμε από μία 9/ήμερη εκδρομή του γραφείου Rika travel στην Πολωνία. Ήταν όλα και όλοι τους υπέροχοι. Τοσο η ξεναγός κα Τίνα που ήταν παρούσα σε όλα τα θέματα αναλύοντας ιστορικά και πρακτικά το καθετί που συναντούσαμε, όσο και ο οδηγός ο κ Ανέστης η σιωπηλή δύναμη της εκδρομής. Δεν μιλούσε πολύ αλλά οδηγούσε παρά πολύ προσεκτικά. Μπράβο τους!! Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσουμε σε επόμενη εκδρομή. Ευχαριστούμε πολύ και σε άλλα με υγεία.


ΝΤΟΥΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
25 Ιουλίου, 2025 at 6:37 μμ
Reply

Μόλις χθες επιστρέψαμε από ένα περιηγητικό ταξίδι στα Δυτικά Μικρασιατικά Παράλια μέχρι το ύψος του Κουσάντασι. Μεγάλο αντίπαλο για την επιτυχή έκβαση του ταξιδιού αποτέλεσαν οι συνθήκες καύσωνα, οι οποίες μας συνόδευσαν όλες τις ημέρες. Για πρώτη φορά είχαμε επιλέξει το RIKA TRAVEL και μπορούμε να δηλώσουμε ευχαριστημένοι από την όλη οργάνωση, με δεδομένη βέβαια την σταθερή μας άποψη ότι η όποια ευχαρίστηση αποτελεί κατεξοχήν τέχνη του εφικτού. Τα πρόσωπα- συνεργάτες του Γραφείου ήταν άψογα, ο οδηγός του ενός λεωφορείου, ο Γιώργος, ήταν πολύ καλός επαγγελματίας, η συνοδός του ταξιδιού, η Κωνσταντίνα, ήταν όαση δροσιάς (και αν και νεαρή φιλόλογος χειριζόταν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα), ο Μεχμέτ , ο ξεναγός μας, ήταν πολύ ενημερωμένος και γλυκύτατος ( πιθανότατα να παίζει ρόλο και το ότι είναι ένας πολίτης του κόσμου, ο οποίος πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο και ζει με τη δική του οικογένεια στη Σμύρνη) και ο τοπικός οδηγός ( συγγνώμη που δε συγκρατήσαμε το όνομά του), κινούνταν με ασφάλεια σε ένα υπερφορτωμένο αλλά πολύ καλό οδικό δίκτυο. Στην επιτυχία αυτού του ταξιδιού συνέβαλαν και οι πολύ καλοί “συνοδοιπόροι” μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες του Γραφείου, οι οποίοι συνετέλεσαν σε ένα καλό αποτέλεσμα, και τους πολύ φιλικούς συνταξιδιώτες μας .
Θεόδωρος Κοκκάλας (64 χρόνων)
Ευσταθία Ντούνη (63 χρόνων)
Φιλόλογοι


Anastasia Strt
2 Αυγούστου, 2025 at 4:23 μμ
Reply

Συμμετείχαμε στην επταήμερη εκδρομή Τοσκάνη – Τσίνκουε Τέρρε Φλωρεντία , η οργάνωση ήταν πολύ καλή , τέλεια επιλογή της περιοχής όπου μέναμε…ο συνοδός μας Κωνσταντίνος εξαιρετικός , σωστός επαγγελματίας με γνώσεις και ακούραστος όπως επίσης και οδηγός μας ο κύριος Μπάμπης ο οποίος ήταν πολύ καλός οδηγός προσεκτικός και πολύ θετικός άνθρωπος.
Ευχαριστούμε πολύ !!


Μαριάννα Καλαμακιδου
19 Αυγούστου, 2025 at 8:07 πμ
Reply

Γυρίσαμε από ένα εφταηημερο ταξίδι στην Ιταλία. Η εμπειρία μοναδική όπως ήταν και μοναδικό το γκρουπ. Την μοναδικότητα του υπέροχου ταξιδιού την οφείλουμε στον ξεχωριστό και πάνω από όλα ακούραστο συνοδό μας, Κώστα Πανάγο. Μας μάγεψε με τις γνώσεις του και μας ταξίδεψε νοερά στην ιταλική ιστορία. Επίσης ο οδηγός μας, ο κύριος Γιάννης, μας εξυπηρετούσε όποτε τον χρειαζόμασταν. Κυρία Ρίκα είμαστε ευγνώμονες εγώ και η οικογένεια μου για όλα. Εύχομαι να ξαναπάμε και άλλα τέτοια φανταστικά ταξίδια, πάντα με το πρακτορείο σας!!!!


Πανίκος Δημητριάδης και Γκλόρια Καραολίδου
13 Οκτωβρίου, 2025 at 11:25 πμ
Reply

Την Κυριακή 5/10/2025 πήγαμε εκδρομή στην Δημητσάνα, Στεμνίτσα και Βυτίνα. Στις 12/10/2025 πήγαμε εκδρομή στην Οίτυλο, Λιμένι και Αρεόπολη. Περπατήσαμε στ’ αχναρια του Ομήρου, του Κολοκοτρώνη και του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Η ξεναγός μας και στις δύο εκδρομές κα Ντία Κομνηνού ήταν εξαίρετη και περάσαμε καταπληκτικά. Πολλές ευχαριστίες.


Πανίκος Δημητριάδης - Γκλόρια Καραολίδου
13 Οκτωβρίου, 2025 at 11:32 πμ
Reply

Την Κυριακή 5/10/2025 πήγαμε εκδρομή στην Δημητσάνα, Στεμνίτσα και Βυτίνα. Στις 12/10/2025 πήγαμε εκδρομή στην Οίτυλο, Λιμένι και Αρεόπολη. Περπατήσαμε στ’ αχναρια του Ομήρου, του Κολοκοτρώνη και του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Η ξεναγός μας και στις δύο εκδρομές κα Ντία Κομνηνού ήταν εξαίρετη και περάσαμε καταπληκτικά. Πολλές ευχαριστίες.


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
30 Οκτωβρίου, 2025 at 2:53 μμ
Reply

Καλησπέρα.
Σήμερα επιστρέφουμε από εξαημερη στην Κωνσταντινούπολη.
Όλα ήταν υπέροχα, εξαιρετικά οργανωμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια!
Τα ξενοδοχεία φοβερά.
Ο οδηγός μας ο Γιώργος, το κάτι άλλο.
Σταθερός, με άριστη οδηγητικη συμπεριφορά, σε μια πόλη με απίστευτο κυκλοφοριακό χάος.
Κύριος στην συμπεριφορά, ταυτόχρονα όμως σπιρτοζος, με χιούμορ και πάντα με καλή διάθεση.
Όσο για το αστέρι μας, την συνοδο, την Κωνσταντίνα, τα λόγια είναι περιττά…
Ανεπανάληπτη!!!
Γλυκιά, χαμογελαστή, αστεία, έτοιμη ανά πάσα στιγμή να τα τακτοποιήσει όλα.
Οι ξεναγήσεις μοναδικές, οι γνώσεις απίστευτες και οι πληροφορίες ανεξαντλητες…
Μοναδικό πλάσμα!!!
Ευχαριστούμε μοναδικό ζευγάρι που μας βοηθήσατε να περάσουμε υπέροχα!!!
Γιατί θεωρώ ότι αυτά τα δύο παιδιά έπαιξαν καθοριστικό τα το ρόλο στην επιτυχία της εκδρομής.
Κυρία Ρίκα να μας τους προσέχετε.
Είναι αστέρια ❤️.
Στο επανιφειν Κωνσταντίνα και Γιώργο.
Είστε υπέροχοι


Παρασκευή Σκουντουρογλου
17 Δεκεμβρίου, 2025 at 11:47 μμ
Reply

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη εξυπηρέτηση σας, νιώθω τυχερή που γνώρισα τον εξαιρετικο και έμπειρο οδηγό σας Γιωργο και την εξαιρετική έμπειρη ξεναγό σας Κωνσταντίνα,η εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη ήταν καταπληκτική, εύχομαι να έχω την τιμή να ξανακάνω μαζί τους και άλλες εκδρομές,σας ευχαριστώ Γιώργο και Κωνσταντίνα είστε υπέροχοι άνθρωποι ❤️ Καλές γιορτές να έχετε με υγεία αγάπη και ευτυχία


Παρασκευή Σκουντουρογλου
18 Δεκεμβρίου, 2025 at 12:00 πμ
Reply

Thank you Rika Travel,the trip to Instanbul was outstanding, both George and Konstantina are excellent with full experience and beautiful characters,you should be proud of them as I am,I hope to be lucky to travel with them again,thank you both for everything ❤️have a very Merry Christmas and a happy New year once again thank you!


Κατερίνα Μαρκοπούλου
21 Δεκεμβρίου, 2025 at 4:35 μμ
Reply

ΤΕΕΕΕΕΛΛΛΕΙΑ μονοήμερη στα πανέμορφα Καλάβρυτα με την καλύτερη αρχηγο του κόσμου, την υπέροχη κ. Ντία και των γλυκύτατο και αστείο οδηγό Γιώργο…
Περασαμε αφάνταστα και θα γυρίσουμε σύντομα και για άλλη εκδρομή μόνο με την κ. Ντια και Γιώργο.
Καλά Χριστούγεννα γεμάτα όμορφες στιγμές, γέλια και υγεία σε όλους…


Kholoud
21 Δεκεμβρίου, 2025 at 8:44 μμ
Reply

Thank you for this beautiful day to Kalavrita.
Our tour guide and driver,
Ntia and George, were very knowledgeable and extremely kind. They made sure we had a great time, stayed safe and returned happy.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΣΚΟΣ
6 Ιανουαρίου, 2026 at 8:43 μμ
Reply

Περάσαμε υπέροχα, στην οδική εκδρομή Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι από 23/12/25 έως 28/12/25 με το γραφείο σας για πρώτη φορά
Το πρόγραμμα που μας ανακοινώθηκε ήταν ενδιαφέρον, αλλά αδύνατο να πραγματοποιηθεί και ίσως πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένο (κάποια σημεία θα μπορούσανε να βελτιωθούν, όπως ο χρόνος σε ορισμένες επισκέψεις και η ενημέρωση για την αλλαγή του προγράμματος εκ μέρους του γραφείου σας).
Η συνεργασία οδηγών και αρχηγού από την αρχή ήταν εμφανώς προβληματική αλλά η αρχηγός μας κα Ανθή κατέβαλε κάθε προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος. Συγχαρητήρια στην κα Ανθή για την άριστη συνεργασία μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας, η οποία ήταν υπεύθυνη, οργανωτική αλλά και εξαιρετικά προσιτή, χαμογελαστή, φιλική, με καλή διάθεση, πρόθυμη να μας βοηθήσει και να μας ευχαριστήσει!
Η άμεση ανταπόκρισή της σε κάθε ανάγκη και η προθυμίας της να εξυπηρετήσει το σύνολο της ομάδας ήταν αξιέπαινες παρά τις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν.
Η οδική συμπεριφορά των οδηγών ήταν άψογη και τους ευχαριστούμε για την ασφαλή επιστροφή μας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν από τα μπλόκα των αγροτών
Επίσης η ξεναγός στη Βουδαπέστη κα Περιστέρα ήταν εξαιρετική
Το μόνο που χρειάζεται περισσότερος χρόνος στη Βιέννη
Ήταν μια εκδρομή με ιστορία, εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις! Άξιζε πάρα πολύ για τα μέρη που είδαμε!


Νοπη Μουμτζιδου
1 Φεβρουαρίου, 2026 at 3:34 μμ
Reply

Άλλη μια εκδρομή με το Rika travel ,και με την πιο καταρτισμένη στο είδος ξεναγό,την κυρία Ντια,ευχομουν να την πετύχω όταν αποφασισα να κάνω την εκδρομή Βυτίνα Δημητσάνα, Στεμνίτσα και ευτυχώς έτυχε να έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι.Δηλωνω ικανοποιημενη απόλυτα και ειδικά σήμερα με τις δύσκολες συνθήκες τόσο του καιρού, όσο και της γκρίνιας κάποιων , η διαχείριση άψογη, έφερε το σωστό αποτέλεσμα,σε αντίθεση με εμένα που λίγο έλειψε να επέμβω υπέρ της βέβαια.Ευχαριστω άλλη μια φορά και σίγουρα θα επιλέξω το επόμενο ταξίδι μαζί της.


Φανή Τσενικλόγλου
1 Φεβρουαρίου, 2026 at 3:38 μμ
Reply

Βυτίνα, Στρεμνξίτσα, Δημητσάνα. Αγαπημένη εμπειρία, ωραίες στιγμές. Ο οδηγός άψογος και η καταπλητικήΝτία που έντυσε αυτή την εμπειρία με την ιστορία της κάθε περιπχής, με χιοϋμορ και επαγγελματισμο. Συγχαρητήρια


Πριονασ Γιωργοσ
27 Μαρτίου, 2026 at 10:27 πμ
Reply

Για την εκδρομη στη Ρουμανια 21-26 Μαρτιου συγχαρητηρια στο γραφειο στην αρχηγο Στελλα και στον οδηγο Ανεστη. Αψογοι σε ολα πολλα μπραβο ευχαριστω θερμα


Faye
19 Απριλίου, 2026 at 10:15 πμ
Reply

Για την εκδρομή στην Κέρκυρα Πάσχα 2026 ήταν μια εξαιρετική εμπειρία ο οδηγός μας ο Διονύσης καταπληκτικός και η σύνοδος μας η κυρία Μαρία καταπληκτική επίσης με γνώσεις ευγενια περάσαμε υπεροχα ήταν όλα οργανωμένα άψογα . Σίγουρα θα ξανά προτιμήσω το συγκεκριμένο δίδυμο και το Ρίκα τραβελ.


Faye
19 Απριλίου, 2026 at 10:16 πμ
Reply

Για την εκδρομή στην Κέρκυρα Πάσχα 2026 ήταν μια εξαιρετική εμπειρία ο οδηγός μας ο Διονύσης καταπληκτικός και η σύνοδος μας η κυρία Μαρία καταπληκτική επίσης με γνώσεις ευγενια περάσαμε υπέροχο ήταν όλα οργανωμένα άψογα . Σίγουρα θα ξανά προτιμήσω το συγκεκριμένο δίδυμο και το Ρίκα travel.


Βασίλειος Βασιλακάκος
21 Αυγούστου, 2026 at 11:36 πμ
Reply

Επιστρέψαμε εχθές από 7ήμερη εκδρομή στις Δαλματικές ακτές.
Το ταξίδι μας ήταν υπέροχο και κουραστικό λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων.
Οι εικόνες και οι εμπειρίες όμως που προσκομίσαμε ήταν κάτι το απερίγραπτο.
Η συνοδός μας η κ. Πόπη και ο οδηγός μας ο κύριος Κώστας ήταν εκπληκτικοί. Η κ. Πόπη μας έδινε πληροφορίες για το κάθε μέρος που επισκεπτόμαστε και ήταν πάντα στο πλευρό μας ενώ ο κ. Κώστας ο οδηγός μας ,φρόντιζε για την ασφάλειά μας.(φοβερός
οδηγός). Όσο για τα ξενοδοχεία άλλα καλά άλλα μέτρια.
Η εκδρομή μας όμως ήταν υπέροχη που εγώ και ο συζυγός μου ετοιμάζουμε ήδη την επόμενη .


Χριστινα Χρυσομαλλου
28 Αυγούστου, 2026 at 6:23 πμ
Reply

ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ!!!ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 18/8/26 ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!!ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2007 ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ!!!ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ !!ΚΙΝΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!!!ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤ ΕΜΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ!!ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!


Μαρια ΗΛΙΑΔΟΥ
20 Σεπτεμβρίου, 2026 at 6:42 μμ
Reply

Πήγαμε δύο εκδρομές στην Ύδρα και την Παυλιανη-Αγοριανη με την κα Σίλβια…..θέλω να την ευχαριστήσω πολύ για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό της


Γρηγορια
17 Οκτωβρίου, 2026 at 6:22 μμ
Reply

Στην εκδρομή που έκανα «Πανόραμα Ιταλίας»από 22/9-28/9 είχα τη χαρά να έχω σαν ξεναγό τον κύριο Κώστα.
Θέλω να επισημάνω ότι εκτός από τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό του ήταν πολύ φιλικός,συνεργάσιμος και υπομονετικός!!
Όπως επίσης και ο οδηγός μας ήταν πολύ φιλικός και .Με αυτούς του δύο θα ήθελα να ξανά ταξιδέψω
Γρηγορια


Leave A Reply Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  • rikatravel logo
    Since 1959

    Φιλελλήνων 3, Πλατεία Συντάγματος, 10557
    Τηλέφωνο: 210 3218129, 210 3250170- 1
    Ε-mail: info@rikatravel.gr
  • Εκδρομές στο εξωτερικό
    • Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού
    • Εκδρομές Χριστουγέννων
    • Εκδρομές Πρωτοχρονιάς
    • Αεροπορικές Εκδρομές
    • Πάσχα στο Εξωτερικό 2026
    • Εκδρομές Εξωτερικού 28ης Οκτωβρίου
  • Εκδρομές στην Ελλάδα
    • Μονοήμερες Εκδρομές
    • Εκδρομές στην Ελλάδα
    • Ιαματικός Τουρισμός
    • Καλοκαιρινές Εκδρομές
    • Χριστούγεννα στην Ελλάδα 2026
    • Πρωτoχρονιά στην Ελλάδα 2026
    • Πάσχα στην Ελλάδα 2026
  • Επικοινωνία
  • INFOS
    • Τρόποι Πληρωμής
    • Όροι Συμμετοχής